Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

   
 
 
Mevrouw Gug bezoekt Appelplukdag

Terug naar Vépé

 
Hallo

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaring met u delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt. Zaterdag 24 september is mijn eerste bezoek.

Appelplukdag

Ik weet het nog goed, zo’n 7 jaar geleden werd me gevraagd om voor mijn werk de Nationale Appelplukdag te promoten. Midden 20, geen kinderen en totaal geen binding met de agrarische sector. Het kostte me moeite om te begrijpen waarom iemand naar een boomgaard zou gaan om te zien hoe appels groeien. 

7 jaar later en 2 kids verder weet ik het antwoord. Al voor september komt Dé Appelplukdag op de kalender van GUG. 

Papa's en mama's


Waarschijnlijk is deze dag bij veel boerderijen leuk, maar het zal niet voor niets zo enorm druk zijn bij De Geer. Ze maken er een ware happening van. Leuk voor de kinderen, maar aangezien alle papa’s en mama’s ook mee komen kun je nog eens bijkletsen ;-)

Voor iedereen die het nog niet weet, waarom zou je op een vrije zaterdag in een fruitkisten-trein gaan zitten......
Zondag mijn antwoord.

 

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door een puur Gendts bedrijf
 

Hallo,

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaringen met jullie delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt.  Als mijn ouderlijke mogelijkheden het toelaten, dan neem ik graag mijn gugjes Liz en Stan mee.  

Groetjes,

Mevrouw GugPssst, ik heb blog!

 

 

 

Foto bestellen
 
 

Archief van Mevrouw Gug