Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Mevrouw Gug naar Halloween (zaterdag 29 oktober) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden

 

Hallo,

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaring met u delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt.  Als mijn ouderlijke mogelijkheid het toelaat, dan neem ik graag mijn gugjes Liz en Stan mee.  

Groetjes,

Mevrouw Gug

Psst,
Ik heb een blog

 

Sinds een aantal jaren veranderd Hulhuizen eind oktober om tot een ware spookstad. Overdag is het nog redelijk “aandoenlijk” maar zodra de zon onder gaat moet je over stalen zenuwen beschikken om de straten te betreden.

Hoewel Halloween in ons huis niet echt “een ding” is, weten de kids al wel dat er eens per jaar griezelfeest is in de speeltuin. Knutselen en spelletjes in het teken van spinnen, heksen en enge dingen. Met als klap op de vuurpijl een griezeldiploma. Liz ging dit jaar voor haar derde griezeldiploma, voor Stan was het zaak om zijn eerste diploma ooit te gaan verdienen.  

Hoewel het deze keer niet stampend druk was, genoot iedereen volop. Wellicht zelfs wel meer dan wanneer het topdruk is, aangezien de altijd eeuwige wachtrij voor het schminken deze keer wel meeviel ;-).

Zodra het donker werd gingen we terug voor de spokentocht…brrr… Maar hulde aan alle bewoners aan deze route die er een heuse griezeltocht van maken. Mét snoep, veel snoep. Ik denk dat deze tocht bij ons de boeken in gaat als de griezel-snoep-tocht (in de goede zin van het woord). We hebben ervan genoten!Tekstvak:  

 

Aan alles wordt gedacht. Zelfs een rondvliegende vleermuis boven de knutseltafels.

De speeltuin op zijn best. Zon, spelende kinderen, perfecte organisatie en relaxte ouders.

De dames zijn kritisch, zou ze ook een echte prinses worden?

Yes! Het diploma is binnen.

En toen de zon onder was? Kijk verder als je durft…

Wie durft hier een snoepje te pakken?

Een skelet dat omhoog komt uit een opendraaiende kist. De Efteling is er niets bij.

 
 

Archief van Mevrouw Gug