Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
De proeverij (zondag 30 oktober) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden

 

Hallo,

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaring met u delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt.  Als mijn ouderlijke mogelijkheid het toelaat, dan neem ik graag mijn gugjes Liz en Stan mee.  

Groetjes,

Mevrouw Gug

Psst,
Ik heb een blog

 

Als nieuweling van GuG heb ik gestreden om deze “klus” te mogen doen. Vorig jaar waren we niet in de gelegenheid om naar de jubileum proeverij te gaan. Dit jaar gingen we heel graag een kijkje nemen bij deze Vriend van GuG.

Tijdens deze proeverij (die overigens gratis toegankelijk was) konden er maar liefst 80 wijnen geproefd worden. Omdat alles proeven vrijwel onmogelijk is (of je moet de rest van de dag echt niets meer hoeven doen) kozen we er allereerst een paar uit die we echt wilden proeven.

En ineens tovert De Klok zich om tot een ruimte met tientallen wijnkenners. Geluiden om me heen vertellen dat die wijn écht een zondagavond wijntje is. De ander geeft aan ze die vorige wijn al een 8tje had gegeven. Ook hoor ik welke wijn wel en niet overeind blijft bij het tevens te proeven kaasje.

Eigenlijk is er nog maar 1 vraag die door mijn hoofd gaat na deze proeverij. Niet waarom deze gehouden wordt, maar vooral “waarom maar 1 keer per jaar…..”.

 
 
 

Archief van Mevrouw Gug