Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

   
 
 
Mevrouw Gug bezoekt Kleding en speelgoedbeurs

Terug naar Vépé

 

Er is een leven vóór dat je kinderen hebt, en een daarna. Er zijn veel dingen waarvan je zegt ze nooit te gaan doen. Voor mij was de kledingbeurs (georganiseerd door Speel-o-theek ’t Gentje) zo’n geval.
Simpelweg omdat ik niets heb met rommelmarkten en het zoeken tussen “oude zooi”.

Overigens ben ik wel dol op koopjes.

Enthousiast gemaakt door vriendinnen waagde ik 5 jaar geleden als kersverse moeder dan toch de stap (ik had immers al zoveel dingen tóch gedaan). En inmiddels ben ik 2 zaterdagochtenden per jaar te vinden in de Providentia, aan het “jagen”.

Nog nooit geweest? Hierbij 10 redenen waarom je toch eens zou moeten komen:

 
Voordelige kleding (foto links)
Dankzij de uitzoektafels heb je de mogelijkheid om alle kleding goed te bekijken en jouw aankoop te overwegen.

 
 
Ski-kleding, snowboots, schaatsen

Steevast koop ik deze items op de beurs. Nu heb je dat uiteraard nog niet nodig. Maar op de dag dat je wakker wordt en er ligt ineens sneeuw dan ben je blij dat je het al in huis hebt. Want op dat moment komt het natuurlijk niet uit om naar de stad te gaan, of je bent nr 74743637 van die dag die naar de inmiddels uitverkochte snowboots vraagt. En sneeuwt het een jaar niet? Geen nood.

Voor deze outfit heb je maar een paar euro betaald

.

   
Carnavalskleren
Hoe vaak heeft jouw kind nou een carnavalspak aan? Juist, en daarom is het eigenlijk zonde om daar veel geld aan uit te geven.

Hier scoor je voor een paar euro alvast een compleet outfit.
Spellen
Zeg eens eerlijk. Hoeveel spellen heb je in de kast die nooit gespeeld worden? Mini-me blijkt het toch niet zo leuk te vinden als op de reclame, of het spel duurt eigenlijk te lang. De spellen die je hier koopt probeer je gewoon uit. Zijn ze niet leuk?
Voor dat aankoopbedrag geef je ze toch gewoon aan iemand anders?
Speelgoed
5 dec… kerst…...........

Need i say more?
 
Winterjassen
Ik vind het zelf erg handig om 2 of nog liever 3 winterjassen per kind te hebben. Dat kan ermee te maken hebben dat we er nog wel eens een laten liggen bij een oppas of visite-afspraak. Maar daarnaast moet een jas ook regelmatig in de was. Mijn kids krijgen elk jaar 1 nieuwe, (bijna)zelf uitgekozen jas, en een reservejas die ik voor +/- 5 euro op de beurs koop. En geloof me, meer dan eens blijft “de nieuwe” jas vaker aan de kapstok hangen.

Slaapzakken
Toen we nog “in de baby’s” zaten, had ik overal slaapzakken liggen voor het geval we ergens onverwachts langer bleven. Een bij elke opa en oma, een bij de oppas, een op het kinderdagverblijf etc.

En dan thuis nog de reserve
(en reserve van de reserve) slaapzak.
 

Dus ik zou zeggen.
Koop maar raak voor een knaak.

 
Sportkleding
Van tutu’s tot trainingspakken en voetbaloutfits. Deze sectie is erg geliefd, dus haast is geboden.
Nog nieuw
Heb je nou niet zoveel met 2de hands, of heb je liever dingen die niet gebruikt zijn? Zelfs dan is de beurs een aanrader. Iedereen krijgt wel eens iets dubbel met een verjaardag. Of koopt iets in het voren wat uiteindelijk te lang op zolder blijft liggen. En wat te denken van kleding die je in de uitverkoop net een maatje te klein koopt. Zoek dan naar de briefjes met “nieuw”  erop. Zoals bijvoorbeeld deze Fur Real hond. Nog nieuw in de doos maar stukken voordeliger.
Boeken
Waarom het ene boek 100 keer voorgelezen moet worden en het andere nooit de kast uit komt is mij een raadsel.

Wel blijft het leuk om nieuwe boeken te lezen.

Door de fijne mini-bieb is het wel heel lekker “schumen”.
   
Heb ik je kunnen overtuigen?
Ben je in februari ook van de partij?
Dan tot slot nog een paar tips voor een effectief bezoek:
Hier is uit ervaringvan vallen en opstaan,  mijn tippagina
 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

Hallo,

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaring met u delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt.  Als mijn ouderlijke mogelijkheid het toelaat, dan neem ik graag mijn gugjes Liz en Stan mee.  

Groetjes,

Mevrouw GugZie ook, mijn blog

 

 

 

Foto bestellen
 
 

Archief van Mevrouw Gug