Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

   
 
 
Mevrouw Gug bezoekt kindercarnaval bij De Waskniepers  (dinsdag 28 februari)

Terug naar Vp

 

Jeugdsentiment

Hoe het zo gekomen is dat ik carnaval een fantastisch feest vind is me eigenlijk een raadsel. Ik heb twee ouders en een zus die het afgrijselijk vinden. Geen oom of tante die me het plezier van carnaval heeft bijgebracht. Gelukkig wel een opa die het kon waarderen, kan ik het toch nog ergens herleiden. Ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe mijn eigen kinderen (3 en 5 jaar) ervan genieten n de mogelijkheid hebben om er in Gendt mee op te groeien.

Ik weet nog goed dat ik als klein meisje naar Boerstal ging voor ht kindercarnaval. Al sinds mijn dochter, van nu 5, enigszins kon feesten gaan we op dinsdag naar De Waskniepers. Voor de kids is het geen verrassing meer, ze gaan er gewoon vanuit dat we gn.

Nieuw voor ons was dit jaar het andere feest op maandag.  En ook dat is ons goed bevallen.  Met name de DJ in de kinderfoyer was geweldig. Hoe hij alle kinderen betrok in het feest is echt een compliment waard. En twee feesten betekent automatisch dat je gaat vergelijken. Wat eigenlijk jammer is omdat je bij een keuze er een teniet zou doen.

 Maar goed, je doet het toch ;-). Ik zou niet kunnen zeggen welk feest leuker was. Het hangt er echt vanaf hoe oud je kids zijn, hoe leuk je carnaval zelf vindt, en waar je de meeste bekenden tegenkomt.

Voor een eerlijk oordeel vroeg ik mijn dochter Liz welke dag leuker was.  Nou dat bleek geen makkelijke vraag.

 

Welke dag was leuker?

-vandaag, want daar was een grote aap waarmee je op de foto kon en kon dansen

 

En als de aap er niet was?

-       Dan gisteren, want toen wonnen we 2 cadeaus met de loterij.

 

En als je die cadeaus niet had gewonnen?

-       Tja, dan was het gewoon allebei leuk.

 

Zo simpel kan het zijn. Ook de kindermiddag van De Waskniepers was weer een groot feest.  Polonaise, optredens, schminken en afsluiten met een frietje met frikadel. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

 
   
   
   
   
   
   
   
 
   
 
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 
 

Hallo,

Ik struin met pen en telefoon door het dorp. Ik wil mijn ervaring met u delen van bezoeken aan een activiteit, evenement of gewoon iets leuks van wat op mijn pad komt.  Als mijn ouderlijke mogelijkheid het toelaat, dan neem ik graag mijn gugjes Liz en Stan mee.  

Groetjes,

Mevrouw GugZie ook, mijn blog

 

 

 

Foto bestellen
 
 

Archief van Mevrouw Gug