Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
De Appelplukdag ien Flieren  (zaterdag 16 september) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?

Stef en Fien zien hartstikke druk.

De landelijke Appelplukdag 2017. Deze appel is gratis, zegt een vader met een lach tegen zijn zoontje. Het knulletje heeft net een stevig stevige hap genomen uit zijn zelf geplukte Elstar. Een treffend moment in de boomgaard van boerderij De Geer. Door de invulling van Yvonne en Peter Roelofsen draagt deze dag een gemoedelijke sfeer van gezelligheid.

De voorspelling van het KNMI was niet hoopvol. Tuus blieve was het devies om geen bui over je hin te kriege. Maar de weergoden waren Flieren goedgezind. Af en toe brak zelfs de zon door.
 

In de ruime boomgaard was dé ervaring hoe je zelf appels en peren kunt plukken. Momenten van kindergestoei en volwassen gesprekken met plukkers zorgden voor een ontspannen sfeer.

Op het boerenerf was het ook gemoedelijk gezellig. Er was voldoende belangstelling voor de kramen. Vooral de kinderen kwamen op het boerenerf aan hun trekken. En dat is heel veel waard voor een dagje uit. Jengelende blage kunnen het voor ouders en grootouders anders behoorlijk verzieken. De landelijke Appelplukdag ien Flieren is iets om uit te kijken naar volgend jaar

 
   
   

Twee weken oud!

En de boer zag dat het goed was

De boomgaard is ook een mooie plek om met je kinderen te dollen

Poeh, poeh

 
Ook valappels zijn lekker  
   
   

Likken aan een advocaatje

Moet ze de trein halen?

   
Er is ook van alles te doen op het boerenerf
 
 

Naar het archief van Actueel