Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Het Camperpark gaat open  (maandag 10 april ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 

De 20 camperplaatsen liggen er uitnodigend bij. De faciliteiten zijn klaar om de gasten ien ons durp een aangenaam verblijf te gunnen. Camperpark Lingewaard gaat 15 april open.

Het camperpark aan de Zandvoort is aangesloten bij de NKC, de grootste camperclub van Europa. Camperaars in Europa zullen via een app op hun vingerveegtelefoon snel het adres van Camperpark Lingewaard op het scherm te zien krijgen.

Het is volgens Wim Joosten niet de bedoeling dat camperaars voor een overnachting gaan boeken. Toch heeft een echtpaar uit Sassenheim eind mei voor 2 nachten weten te boeken. Omdat het de eerste keer is, zegt Wim. De gasten krijgen bij aankomst een fles wijn aangeboden. Gemoedelijkheid staat voorop.

En dat blijft zo. Camperaars kunnen zich elk uur van de dag aanmelden. Er hoeft alleen een formulier ingevuld te worden, geld in de envelop doen en in de brievenbus te schuiven. En dat alles op goed vertrouwen, zegt Joosten.

Beheer

Het beheer en schoonmaak wordt gedaan in combinatie met het beheer van vis- en recreatieplassen Het Broek. De Kantine van de visplassen is bedoeld voor visliefhebbers, camperaars en voor wandelaars en fietsers die van het mooie Flieren genieten.

 

 
 

Naar het archief van Actueel