Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Rommelmarkt Meuk is Leuk gaat door  (zondag 1 oktober) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
Ruim voordat de deuren van Providentia open gingen stonden er al mensen op de stoep. Ook handelaren wisten Gendt te vinden. De grote toeloop heeft de harmonie compleet verrast. Commissieveurzitter Albert Berns van Meuk is Leuk, sprak in het begin van een invasie. Op jacht naar de mooiste koopjes.

Na een half uur heeft de hectiek plaatsgemaakt voor een gezellige rommelmèt. Koos Messink doet verwoede pogingen om leuke meuk aan de vrouw te brengen. Albert Berns zet zich in om voor de Vrienden van de harmonie Gendtse mutsen en stickers te verkopen.

De handel gaat gewoon door. de sexboekjes waren al snel uitverkocht! Het drumstel als pronkstuk is bijna verkocht. Martijn sluit voor een belangstellende bezoeker een dvd-recorder aan om aan te tonen dan meuk niet alleen leuk is, maar ook kwalitatief in orde. Ondertussen loopt de verkoop van broodje rookworst goed.
 

Halverwege de dag meldt desgevraagd de commissieveurzitter aan GuG dat dit evenement een terugkerend vervolg krijgt. De handel loopt buiten verwachting.

Harmonieveurzitter Koos Messink is blij met de reactie van Berns. De harmonie heeft de inkomsten hard nodig. Maar los van dit feit heeft deze dag aangetoond dat de harmonie een hechte familie is. Leden en partners hebben zich ingezet om deze dag tot een succes te maken, zegt een tevreden Koos Messink.

Terug naar de financiële situatie van harmonie st. Caecilia. De opbrengst van deze Meuk is Leuk is hartstikke nodig om financieel overeind te blijven. Vraag van GuG. Toch een bijdrage vragen voor verzoeken voor een serenade? Nee zegt Koos vastberaden. “Wij zijn in dienst van de Gendtse gemeenschap.” In de wandelgangen van Providentia wordt door leden van Caecilia gezegd: Liever platzak umvallen dan geld vragen voor een spontaan optreden.
 

 

Meteen uitproberen

  Toch mar niet. Daor word je muuj van
   
   
   
   
 

Ja of nee!

De meuk is binnen. Niet meer nodig?  Terug brengen kan altijd. Leuk, want Meuk is Leuk krieg een vervolg.
 
 

Naar het archief van Actueel