Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
De Vandalen  (dinsdag 18 april) Terug Vp
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 

Pasen is een lang weekeinde om fijne dingen te doen. De een kiest een woonboulevard, de ander een camping, lekker wandelen over de diek ien ons dorp of omdat het koud was, lekker thuus. 

Onder fijn wordt kennelijk door vandalen iets anders verstaan. Die hebben in de polder op de Kaaksedam verschrikkelijk huisgehouden.  Grasbetonblokken liggen her en der op de grond. Een aantal is kapot. Bovendien is een steen door een zijraam van een grondverzetmachine gegooid en hekwerk in de sloot gekiept.

 Uitvoerder Michel van Eeuwijk van Wetering was vanmorgen behoorlijk pissig. En terecht. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie van vernieling. Dit zullen toch geen mensen hebben gedaan die tegen de komst van het geasfalteerde fietspad zijn, zo vroeg hij zich af. Nee hoor, zo is Gendt niet. Kinderen kunnen het niet gedaan hebben. Een grasbetonblok weegt zon 30 tot 35 kilo. Dit is duidelijk een domme actie van puberale volwassenen.

Antwoord

GuG ziet geen ander antwoord dat namens ons durp excuses aan te bieden aan Wetering voor wat een stelletje vandalen hebben aangericht.

   

 

 

 

 

 

 
 
 

Naar het archief van project oeverwal