Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Jaap bij directie Van Herwijnen Kreston (vrijdag 16 februari) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
Na ruim 10 jaar slaat ABC Lingewaard een nieuwe weg in door partner te worden van het Betuwse accountantskantoor Van Herwijnen Kreston in Tiel. De sterke groei van de klantenportefeuille en voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedigitaliseerde administratie, fiscaal advies en accountancy hebben bij Sommerdijk in zijn afweging een belangrijke rol gespeeld. Het personeel blijft werkzaam op het kantoor in Gendt. Jaap is toegetreden tot de directie van Van Herwijnen Kreston.

Kleinere klantoren zoals ABC Lingewaard hebben geen andere keus dan een stevige en geschikte samenwerkingspartner te zoeken. Twee jaar geleden werd het Jaap al duidelijk tijdens de ledendag van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). De branchevereniging voorspelde toen al dat over pakweg 5 tot 10 jaar kleinere kantoren het lastig krijgen om in de wereld van opkomende technologieën zich zelfstandig staande te houden. En daar wil ABC Lingewaard niet op wachten, zegt Jaap.

De bedrijfsvisie van ABC Lingewaard is laagdrempelig en een persoonlijk gericht klantcontact. En dat blief zo, zegt Jaap er snel bij. Zijn nieuwe partner directeur Martin Hommerson zegt blij te zijn met de toevoeging van het jonge en dynamische team van ABC Lingewaard met zijn nieuwe vennoot en directeur Jaap Sommerdijk.
 

Ons-kent-ons

Beide kantoren verbinden kennis, personen en bedrijven, zegt hij. “Onze quote is daarom ook Knowing you.” GuG fronst de durpse wenkbrauwen. Dat is Engels, lacht Jaap hartelijk. “Ik ken jou, zouden we ien Gendt tegen elkaar zeggen.” Met aansluitend er aan toe te voegen dat het Betuwse ons-kent-ons gevoel ook bij Van Herwijen Kreston speelt.”
 

 
 
 

Naar het archief van Actueel