Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Vrijwilligersavond. Laatste keer?    (8 september) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door
Projectontwikkelaar met betrekking tot de Martinuskerk is Hugo de Baaij.
 

Het Kerkplan komt steeds dichterbij.

Voor GuG aanleiding om te beginnen met afscheid nemen van Martinus.

Met foto’s, verhalen en korte weetjes.

  Foto bestellen?
 

De parochie moet begin 2019 de H. Martinuskerk  leegmaken. Dan wordt een begin gemaakt met de bouw van Hof van Gendt. Betekent het dat het de laatste jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst was van de Gendtse parochie? Een gezellig en ontspannen bijeenkomst, waar de bezoekers niets te kort kwamen. ‘Hoofd catering’ Willy Rosmulder had weer voor een uitgebreid hapje en een drankje gezorgd.

De laatste keer? Zeker niet zegt Annemarie Buurman van de Gendtse pastoraatsgroep. Misschien dat we door de verbouwingen een jaartje moeten overslaan, maar de leden van de pastoraatsgroep willen het jaarlijkse bedankje aan de vrijwilligers in stand houden. Ze kijkt naar de voorkant van de kerk dat verbouwd gaat worden tot parochieruimte.

Het was wel de laatste keer dat Annemarie met haar collega Maria Schaars de bijeenkomst konden beginnen met een korte viering op het priesterkoor. De locatie is nog een witte vlek waarvoor de ontwikkelaar plannen heeft voor bijzondere bewoning.

Spullen

Waar de spullen van de kerk naar toe gaan is nog onduidelijk. Het meeste is eigendom van het bisdom. Sommige vrijwilligers keken al met een schuin oog naar attributen, die ze als herinnering graag zouden willen bezitten. Mogelijk krijgt een deel van de kerkbanken een herbestemming in de nieuwe parochieruimte.

 

   
   
   
   

   
 
 

Naar het archief