Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
De braderie Kersenfeest  (zondag 24 juni) Terug Vp
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
GuG speurt op zondag naar een glimp van een reden waarom het publiek massaal op een braderie afkomt. In ieder geval op de braderie van ons Kersenfeest. De meute slentert door de drukte van  A naar B en van B naar A om zo snel mogelijk weer thuis te zijn voor de koffie. Een enkeling maakt zich los van de meute om wat te snuffelen. De ene handelaar moppert over zijn klandizie, de ander straalt. Eten en drinken zijn favoriete kramen. Het mot niet te druk worde, want we willen ok un bietje gezelligheid onder mekaor hebbe, zegt sprauwejager Wim Joosten.

De snolkraom lup lekker deur. Het mot nie te gek worde, anders gaon we ien Fliere staon, schampert Theo Joosten met een lach. Wim Buurman bakt in zijn nieuwe tent zijn hamburgers en uien met een tevreden lach. Rob van Sambeek zegt over belangstelling voor zijn jonge occasions ook niet te klagen te hebben.

Aan het eind van de middag ruimt Providentia het terras op. Op dat moment lijkt het voor De Klok wel kermis. Feestende mensen en braderiebezoekers zijn niet te doorgronden wezens.

Luk het?

 

 

 

 

 

 

 

 

Niks prajvisie. Ik wil op GuG

 

Ge-sel-lig!

 

 

Wij komme op GuG?

 

Alwjr? St al op GuG. Kiek ergens op Knipoog
 
 

Naar het archief