Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Feestgedruis bij De Klok op dinsdag 28 augustus Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
 
 
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 

De schutterstent is afgebroken. De katers verdwenen en de schorre kelen zijn weer soepel om verstaanbare gesprekken te voeren. Vandaag is wellicht de overgebleven kermissoep opgewarmd, maar kermis Gendt 2018 zit op. Met een terugblik op ‘4kermis bij ons café’ ‘heeft GuG een impressie gemaakt. Wat hebben de Jongens van De Klok hebben bedoeld met hun opmerking ‘We duiken weer volop in het Gendts feestgedruis’.

Zaterdag was De Klok al open voordat Mark Venselaar de vogel van de mast knalde en het koningszilver om zijn schouders kreeg. Het Gendts gevuul droop over de drempel van de kroeg. Een heerlijk ontspannen sfeertje.

Maandag liep het op de stoep bij De Klok na het tentgebeuren behoorlijk vol. Tot die tijd konden mensen, die wel van kermis houden maar niet van het gehang in de schutterstent, op het terras lekker met elkaar keuvelen en een drankje nemen.

Zoetjesaan werd het drukker én gezelliger. Er werd gedanst. De Jantina’s maakt het feest compleet.

Dinsdag. De laatste dag van onze kermis. Kermis vieren maak mensen  moe? Niet in Gendt. De stoep van de Klok was het toneel van één groot feest. Jong en oud door elkaar heen. Zeker toen Connie Konings op het podium verscheen. Duuzend uutgelaote  minse? De topper van het feestgedruis.  zich.

De Klok heeft bewezen volop onderdeel te zijn van het Gendtse feestgedruis. Voor jong en oud  gewoon doorgaan, antwoordt Roy Wilting.

Volgend jaar

En wat gaan De Jongens van de Klok volgend jaar doen? “Waar we wel aan denken is een plek van de wat ouderen.” De hersenspinsels bij De Jongens werken al. De bedoeling is om, voor mensen die tijdens onze kermis gezellig met een drankje willen keuvelen, een aansluitende straatruimte te bedenken.

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Zaterdag bij De Klok Maandag bij De Klok
 
 

Naar het archief