Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Tussenstand verkoop Gendtse tas Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 

De tassenactie Vur Mien Grei heeft een tussenbalans gemaakt. Met aftrek van de kosten heeft GuG een bedrag van 1.574,50 aan Vincentius Gendt kunnen overhandigen. En zoals het hoort in het durp. Niks via een kille girale transactie, maar gezellig onder koffietijd. De verkoop bij The ReadShop Viergever gaat gewoon door! De tassenactie is aanwezig op de Kerstmarkt in Gendt.

Inkomsten

President John Lentjes en penningmeester Nico Bolder zijn blij met het resultaat tot nu toe. Door de dalende vraag om bij uitvaarten te dragen, loopt Vincentius hun inkomstenbron mis.

Vincentius Gendt helpt mensen in ons durp die het financieel écht niet breed hebben om bijvoorbeeld een koelkast, bril, identiteitskaart en schoolboeken aan te schaffen.

De verzoeken zijn alleen bij het bestuur bekend. Mensen en aantallen worden niet gegeven. Geld wordt niet gegeven, alleen goederen. En dit alles doen ze in stilte, zonder op de grote trom te slaan.

Nico Bolder en John Lentjes zeggen bijzonder dankbaar te zijn met opbrengst tot nu toe. Met de Sint en Kerst in het vooruit zicht staan ze stil bij mensen die geen geld hebben om een cadeau te kopen. Armoede bestaat ook in Gendt.  Misschien wel in jouw straat!

 
 
 

Naar het archief