Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Gaat ABC Lingewaard Gendt verlaten? Nee!   (22 januari ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
Gaat ABC Lingewaard verhuizen? Ja, antwoordt Jaap Sommerdijk desgevraagd. Het verhaal gaat dat zijn kantoor dan uit Gendt verdwijnt. Nee, zeker niet, is zijn antwoord. “Ik ben inderdaad al een poosje op zoek naar een meer geschikte huisvesting in Gendt, maar het wil niet echt vlotten.”

Sommerdijk hoopt nog dit jaar een nieuwe plek gevonden te hebben. Door verdergaande digitalisering is een kleiner kantoor meer dan voldoende, al onze ordnerkasten hebben het pand al verlaten en onze medewerkers zijn steeds meer en vaker onderweg. Hij wil voor zijn klanten persé in Gendt blijven, zo verzekert hij. “ABC Lingewaard is en blief durps en de deur blief altijd open staan.” Ook nadat het in 2017 samen is samen gegaan met Van Herwijnen Kreston. De naam ABC Lingewaard gaat Sommerdijk wel naar de achtergrond verplaatsen, zegt hij.

Smoel

Veel administratieve functies en handelingen zijn overgenomen door software programma’s. De technologische ontwikkelingen gaan in rap tempo. Voor sommige ondernemers gaat digitale boekhouding te snel, weet Sommerdijk. Een kantoor in de buurt is een must, de lokale zichtbaarheid en betrokkenheid hebben ons kantoor gepositioneerd en tot het grootste kantoor van Lingewaard gemaakt. “En dat niet alleen. Wij willen ien Gendt en omstreken onze smoel nog steeds laten zien.”
Wat de toekomst van het huidige pand is, daarover blijft Sommerdijk voorzichtig en is van ondergeschikt belang op dit moment. Zijn eerste prioriteit is Gendt af te struinen voor kantoorruimte.
 
 

Naar het archief