Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Afscheid Karin     (vrijdag 11 oktober ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
 
 

Goede BINGO!!

 
 
 
 
 
 
 

Ze had van mij nog honderd jaar mogen blijven, Karin is een gemis voor De Tichelaar. Met die gedachte heeft directeur Sven Schwartau, samen met het team en de kinderen, afscheid genomen van stamgroepleidster Karin  Scheidner. Ze was tevens lid van het managementteam.

In  de organisatie had het team flink wat uren gestoken. De 10 lokalen waren één groot speelveld, waar kinderen de hele ochtend over en weer konden genieten van de ‘Hollandse Dag’.  Karin was eregast.

Een hele dag, en dat heeft zijn reden. Karin is een belangrijke grondlegger van de huidige IKC de Tichelaar. Na bijna 35 jaar zegt ze vandaag ‘haar’ school vaarwel. Met hart en ziel; heeft ze zich voor de school ingezet. Voornamelijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ze kan écht naar de kinderen luisteen en op elk leerniveau, vertrouwt Sven GuG toe.

Een grote verrassing gebeurde op de speelplaats. Niets vermoedend werd de scheidende stamgroepleidster door collega’s gevraagd om buiten nog één keer samen toezicht te houden. Nog één keer samen met kop een koffie.
Plots werd de muziek luider. Kinderen van alle leeftijden groepeerden zich op de speelplaats voor een heuse flashmob. Overgewaaid uit New York, waar een groep mensen plotseling op een openbare plek samenkwam om iets ongebruikelijks te doen.

 
 
 
 

Ga je mee naar de verrassing?

 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied  

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement