Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Kerstmatinee     (zondag 22 december) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
 
 
 
 
 
 

Je ontkomt er deze maand niet aan. Radio en TV kunnen er niet genoeg krijgen. Kerstmuziek op de radio en zoete kerstfilms op TV.  

Voor een hoop mensen uut ons durp bliek dat écht niet genoeg. Met de boodschap in een ongedwongen sfeer naar kerstmuziek van eigen bodem te luisteren, is al genoeg om Providentia gezellig bezet te krijgen.

St. Caecila en zangkoor Voices kwamen zonder reiskosten.  

De leden van harmonieorkest van St. Caecilia waren merkbaar in hun element. Onder leiding van dirigent Olaf Baeke  brachten ze tal van bekende kerstnummers.
Zangkoor Voices deed niet onder. Op verzoek van leider en gitarist Rob Nuyens begonnen sommige toeschouwers zelfs lekker mee te zingen.

Providentia was vanmiddag voor de aanwezigen heerlijk durps. Daar kan geen radio of TV tegen op. Bijna iedereen kent elkaar. Ien de pauze tied vur de klets. Koffie, thee, glühwein of een putje bier.

GuG heeft wel een aandachtspunt. De grote zaal van Providentia wordt door GuG misschien wel de mooiste theaterzaal van Lingewaard genoemd.  Maak er dan asjebief gebruuk van. Zet de muzikanten op ons prachtig podium. Iedereen uut ons durp wil de artiesten van eigen bodem ok kunnen zien en niet alleen heure. Ok achterien de zaol.

 
 
 
 

 

 

 
 

 

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement