Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Joechjachende snuutjes     (zaterdag 28 december) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerst. Lekker eten en misschien ook veel snoepen. En dan moeten de oliebollen nog komen. Voor veel Gendtse snuutjes kan er straks wel een oliebol extra worden gesmikkeld. Plus een toetje na, want vandaag zijn ze op het Gendtse springfestijn heel wat calorieën kwietgerak.

GuG heeft niet  één snuutje rustig zien lopen. Het is springen, klimmen, voetballen of joechjachen. Sporthal Walburgen is het toneel van blije gezichten.

Blij zijn ook Thomas Meijer en Gijs Harmens uut ons durp. In samenwerking met De Bataven hebben ze het springfestijn opgezet. Het loopt geweldig zegt Thomas met een glunderend gezicht. Ze konden zich er geen voorstelling van maken of het evenement wel zou slagen. Maar halverwege de middag gaan de duimen van Thomas en Gijs omhoog. De kaartverkoop loopt boven verwachting.

Het indoor springkussenfestijn is in Bemmel al bekend.  In de Schaapskooi wordt dat al langer georganiseerd, weet Thomas. “Maar lang niet zo groots opgezet als hier.” Als het aan Thomas en Gijs ligt komen ze eind volgend jaar met een  tweede editie. De springende, klimmende, voetballende en joechjachende snuutjes hebben ze ongetwijfeld achter zich staan.

De bedoeling van De Bataven is inderdaad om er een jaarlijks evenementen van te maken. Tussen Kerst en Nieuwjaar lekker springen.

Zondagmiddag is de zaal weer open

  

 

 

 
 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement