Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Stemburo Gendtse Top 200 lekt info (dinsdag 14 december ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 

Begin december is de eerste bezoeker met zijn persoonlijke Top 5 gespot op stemburo De Klok. De klok tikt door. Zaterdag 28 december wordt in De Klok de Gendtse Top 200 bekend gemaakt. Misschien het is een overtreding van de Kieswet, maar GuG heeft bij de rebelse jongens van De Klok een tussenstand weten te ontfutselen. Er is nu op ruim 700 nummers gestemd, waarvan 4 op onze Hugo Peeters.  

Het kan een Gendtse chauvinistische Top 200 worden. Het ‘lek’ meldt GuG dat de Gendtse kermisklassiekers Narcotic van Liquido en You’re the voice van John Farnham tegen een Gendtse top 10 notering aan schuren. 

Van de ruim 700 nummers zijn U2 (21x), Coldplay (18x) en Queen (13x) verschillende nummers ook ien ons durp hofleveranciers. De hoogste binnenkomer van de Top 2000  Danny Vera scoort ook in Gendt hoge ogen.  

Hoe zal de Gendtse Top 200 aflopen. De Jongens van De Klok reageren . “Op dit moment is het verschil tussen de nummers 1,2 en 3 minder dan 10 stemmen, er kan dus nog van alles gebeuren.”

GuG denkt terug aan de Gendtse kermis bij De Klok. Kermisdinsdag zong Hugo Peeters. Het was bar gezellig.  Niet iedereen houdt van zijn genre, maar hij kum wel uut ons durp. Stemmen dus!

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement