Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Goed Spul opent nieuw onderkomen

Terug Vépé

 
Vanaf woensdag 22 augustus is de ruilwinkel Goed Spul weer open. De vrijwilligers van het Participatiepunt Gendt zijn heel erg blij en dankbaar voor het onderkomen dat zij aangeboden hebben gekregen van Hans Geveling Vastgoed b.v.

In de vakantieperiode is er heel hard gewerkt aan de verhuizing van de Dorpstraat naar de Julianastraat (voormalig Etospand) door veel vrijwilligers.
Op deze nieuwe plek zijn de openingstijden verruimd: op dinsdag en donderdag van 10-14 uur en op woensdag van 14 tot 17 uur zullen we open zijn. Dat betekent dat ook meer statushouders een kans krijgen om werkervaring op te doen.

Hoe werkt Goed Spul? We zijn een ruilwinkel en dat betekent dat mensen iets kunnen inleveren wat zij niet meer gebruiken. Dit moeten wel goede, schone, bruikbare spullen zijn. Daarvoor krijgen zij dan stempels op een stempelkaart en met die stempels kunnen zij dan andere spullen meenemen. Wil iemand alleen iets brengen, dan mag dat natuurlijk ook! Als iemand voor het eerst komt en niets te ruilen heeft, krijgt hij/zij 5 stempels om een begin te kunnen maken. Iedereen die een stempelkaart krijgt komt in ons klantenbestand. Dus iedereen is van harte welkom, loop gerust eens binnen.
Op 5 september is de officiële heropening van 15 -17 uur, waarbij iedereen van harte welkom is.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven