Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Oranjestichting Gendt zoekt ondersteuning

Terug Vépé

 
 
Wij vanuit de Oranjestichting Gendt zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor verschillende festiviteiten in 2019, denk hierbij aan Koningsdag 2019, 4 en 5 mei etc.

Voor Koningsdag zijn we wederom op zoek naar enthousiaste papa's, mama's,opa's,oma's, tieners of anderen, om ons te helpen bij de fancy fair. De afgelopen edities waren zeer geslaagd, en zo hopen wij dat ook dit jaar weer een mooie geslaagde dag word.

We zoeken nog ondersteuning bij de spellen op de Kinderspelen. Dit is van 11 tot 16 uur, maar ook voor enkele uren is jou hulp gewenst. Je krijgt van ons een flesje drinken, een bon voor friet met snack om die dag te nuttigen en je hebt voorrang om 1 speelgoed voor je kind, kleinkind uit te kiezen en weg te leggen voor als je later zelf nog met anderen een rondje over de fancy fair wilt doen.

We zoeken verder nog, wegens ziekte bij onze vrijwilligers, nog ondersteuning bij de opbouw van het marktplein (8.00-10.00 uur). Dus als je wilt helpen, of als je nog vragen hebt, mag je mailen

Hopelijk ondersteunen ons voldoende vrijwilligers, om er een gezamenlijk mooi feest van te maken.

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven