Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
NK karpervissen in Gendt

Terug Vépé

In de witvis/karperplas kan door iedereen van 1 april tot 1 oktober worden gevist

Vis- en recreatieplassen Het Broek is zoals ook in 2017 èèn van de zeven visplassen waar wordt gestreden om het Nederlands kampioenschap DCL karpervissen 2018.

Deze wedstrijden waaraan door 28 teams van ieder 4 vissers, dus totaal 112 vissers, wordt deelgenomen, gaan over 7 wedstrijden per deelnemende visplas.
De eerste wedstrijd is op zaterdag 24 maart, de halve finale 13 oktober en de finale op 20 oktober

Gezien de goede ontwikkelingen op Het Broek, is er een gerede kans dat we in aanmerking komen voor de halve finale. Dit wordt beslist op 22 februari.


 

Witvis

In de witvis/karperplas kan door iedereen van 1 april tot 1 oktober worden gevist tegen een dagtarief. Ook is er de mogelijkheid om een weekendpas aan te schaffen of een pas voor de gehele week. De 66 plusser heeft voor de weekpas een gereduceerd tarief. Voor groepen, bedrijven en overheden kan er een dagvullend programma worden samengesteld. Met onder andere de kantine, jeu de boules, handboogschieten. Dit alles in goed overleg. Telefoon 06 25207818

In de grote karperplas waar karpers verblijven van minimaal 55 pond komen vissers uit diverse Europese landen waaronder, Duitsland, België, Engeland, Denemarken, Frankrijk .
Afgelopen seizoen verbleef al een aantal vissers met campers op het bijbehorende Camperpark Lingewaard.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven