Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Hulhuizen: Zomer in Gelderland

Terug Vépé

   
Buurtschap Hulhuizen doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen! Doe mee en kom kijken op 22-08-2017 op Speeltuin Hulhuizen om 18:00. Wie weet winnen we de geldprijs en de titel Mooiste plaats van Gelderland!
Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland. Elke werkdag van 9.00 uur tot 19.00 uur staat er een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hčt zomerprogramma van Omroep Gelderland.

Prijs

Naast de eretitel kunnen we maximaal 1000,- euro verdienen voor ons goede doel: Speelweek Hulhuizen. Je kunt ons team de hele dag volgen op radio en internet en om 18.20 uur sluiten we af met een live tv-uitzending. Kom je ons aanmoedigen? Wees dan om ongeveer 17.30 uur aanwezig voor de doorloop voor tv. Je vindt ons in de Speeltuin aan de Munnikhofsestraat 22A.
Live radio

Overdag is het ook al heel gezellig op het plein. Want dit jaar staat voor het eerst de volledige radiostudio van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland. (Dit naast de radioverslaggever die door het dorp loopt en het team volgt.) Kom tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of schuif aan voor een leuk verhaal. ’s Middags komen er ook nog leuke artiesten langs.
Na de televisie uitzending is er een afterparty in de speeltuin. Tot dan!
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven