Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Joosten Promogifts en DressMe samen verder

Terug Vépé

 
 

 

Joosten Promogifts en DressMe gaan samen verder onder DressMe. Hiermee vullen Joosten Promogifts en DressMe elkaars disciplines aan en ontstaat een organisatie die de klant op een veel breder front kan bedienen. Alles in eigen huis, wel zo makkelijk!

Hierbij kunt u denken aan de promotieartikelen, geschenkpakketten en een grafische afdeling, maar ook aan een eigen drukkerij, een borduurstudio en een specialisatie op het gebied van (werk)kleding.
De DressMe locaties in Nijmegen worden momenteel uitgebreid met een mooie showroom, naast de vestigingen in Groningen, Utrecht en Wageningen. De locatie Gendt komt te vervallen.

Geen zorgen: operationeel merkt u niets van deze samenvoeging. De webshops blijven gewoon doordraaien, de koppelingen met administratiesystemen blijven in stand en de voorraden verplaatsen we begin januari naar de productielocatie in Nijmegen. De bekende mailadressen blijven voorlopig actief en telefoonnummers in gebruik.
Achter de schermen zijn we al een half jaar actief de samenvoeging aan het organiseren om ervoor te zorgen dat het de klanten aan niets ontbreekt. Met andere woorden: het aanbod wordt ruimer en aantrekkelijker, maar daar hoeft u zelf niks voor te doen.

We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn in 2021. Hopelijk wordt het een jaar waarin we veel voor jullie mogen betekenen en COVID-19 op de achtergrond verdwijnt.

Team DressMe & Joosten Promogifts

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door vrienden van GuG
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2021

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement