Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Winterfair en open huis De Wij

Terug Vépé

 
Op vrijdag 14 december vindt voor de derde keer een Winterfair en Open Huis plaats van gezinshuizen Houtduif de Wij en Torenvalk de Wij aan de Olyhorststraat 35-41 in Gendt.

Op de Winterfair wordt u ondergedompeld in een sfeervolle warme Dickens en kerstsfeer. Bewoners en medewerkers zijn gekleed in Dickenskleding. Zij zullen u graag verwelkomen.

De Winterfair biedt een gevarieerd aanbod van lokale streekproducten. Zoals jams, Chutneys, Elstar appels van de buurman en lokaal speciaal bier van Brouwerij Romondt. Tevens kunt u kennis maken met mooie producten van Lifestyle en Wol, cadeaus van Roline Gifts, artikelen van webwinkel Zus en Zaak en zelfgemaakte artikelen van dagbesteding de Betuwe. Netty Gebbing presenteert haar prentenboek Vlieg op Zonna. Bezoekers kunnen kennis maken met het werk van Zepplinn, viltproducten, kerstversiering, Tiffany, armbanden en zelf een kerststukje maken.
Muziek maakt het nóg gezelliger. Door onder andere een deel van popkoor OTwoSix uit Arnhem en midwinterhoornblazers. Er rijdt een appelarrenslee-trein door het sfeervol aangelichte bos. Kortom een zeer gevarieerde winterfair die u niet mag missen.

Open huis

Tijdens de Winterfair zijn beide gezinshuizen vrij toegankelijk. De gezinsouders Eddy en Geesje Hilderink werken met een kleinschalig team voor de dagelijkse huisvesting, verzorging en ondersteuning van 8 jong volwassenen in een begeleid zelfstandige woonomgeving. Er wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling door zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de individuele mogelijkheden en kansen. De gezinshuizen werken samen met expertiseteams van de Albero Zorggroep.

Vrijdag 14 december, 16.00 tot 21.00 uur. Parkeren aan de Molenstraat.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven