Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Show & Marchingband St. Sebastianus blijft in de top

Terug Vépé

 
Zaterdag 4 november heeft de Show & Marchingband St. Sebastianus uit Gendt deelgenomen aan het marsconcours 2017 te Schiedam. Het muziekkorps wist hier een eerste prijs te behalen en blijft hiermee in de top van Nederland.

In de aanloop naar dit concours is er veel werk verzet door de leden, instructie en het bestuur om uiteindelijk een perfect optreden neer te zetten.
Het resultaat van de wekelijkse repetities en efficiënte trainingen werden op het concours vol passie getoond aan de jury en het publiek.

 
“De Gendtse muzikanten komen stevig binnen gemarcheerd in hun nieuwe uniformen en wat mij meteen opvalt zijn de keurig gelijke glimmende schoenen!” schreef John van Alebeek, verslaggever van Korpsmuziek bij aanvang van het optreden.
Beide muziekwerken werden marcherend uitgevoerd. Het eerste muziekwerk was Gibraltar en het tweede was Kungl Södermanlands Regiments Marsch.

Na het optreden was het nog even wachten op de punten. Om 15.00 uur was de prijsuitreiking. St. Sebastianus vertrok met een mooie eerste prijs weer naar Gendt.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven