Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Laat jij je door ons strikken?

Terug Vépé

 

Lijkt het je leuk om in een gezellig popkoor te zingen, laat je dan door ons strikken. Popkoor Akkoord organiseert namelijk in de maand september op woensdagavond een INLOOPMAAND.

In 2024 bestaat het koor 45 jaar en volgend jaar november wordt dit dan ook met een show met meerdere voorstellingen gevierd. Concreet betekent dit een hele avond entertainment, verzorgd door de leden van Popkoor Akkoord. Nu de zomerstop achter de rug is, gaan de koorleden aan de slag met de voorbereidingen van de nieuwe show, een mooi moment om in te stappen. Je draait dan namelijk vanaf het begin met de groep mee. Het koor is ingedeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen en op dit moment is er bij alle stemgroepen ruimte voor nieuwe leden. Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat probleem lost onze dirigent Kim de Fuijk die avond heel makkelijk op.

Heb je interesse? Je bent dan de komende vier woensdagen van harte welkom om tijdens onze inloopmaand lekker mee te draaien. Popkoor Akkoord repeteert in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Je wordt tussen 19.30 en 19.40 uur verwacht en de avond start om 19.45 uur. Op ons repertoire staan op dit moment nummers als Uprising van Muse, Zombie van The Cranberries, I’m still standing van Elton John, Shallow van Bradley Cooper en Lady Gaga, Memories van Maroon 5 en Multicolor van Son Mieux.

Laat je je graag door ons strikken, dan kun je je voor de inloopmaand aanmelden via de mail.

 

 

 

 

 

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2023

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement