Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Het Open Gendts badmintontoernooi BC Gendt

Terug Vépé

Zondag 9 april jl. vond in Gendt het Open Gendts badmintontoernooi plaats. Dit jaar werd het toernooi voor de 16e keer georganiseerd met weer een groot aantal deelnemende koppels. Ook dit jaar weer deelnemers uit heel Nederland en zelfs Duitsland.

Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbels en ’s middags de gemengd dubbels. Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit oa Arnhem, Culemborg, Eerbeek, Houten, Weesp, Geldermalsen, Grave, Lent, Nijmegen, Zutphen, Wijchen, Valburg en natuurlijk Gendt. Totaal maar liefst 62 koppels.

De gezelligheid, sfeer en sportiviteit zat er gelijk goed in. Er werd lekker fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten met hier en daar toch wel wat stramme spieren en zeker vermoeidheidsverschijnselen.

Het was wederom een zeer geslaagde dag ! Bij deze wil de activiteitencommissie van BC Gendt Snelders Sport Elst, WijnZinnig en Etos Venselaar bedanken voor de prijzen en sponsoring van dit toernooi. Tevens een aantal winkeliers AH Gendt, Bruna, Dio Carla, Moods, Alberdeco, Bloemsierkunst De Gent, Cafetaria Flintrop, Boerderijwinkel De Geer, Dio van Appeldoorn, Schoonheidssalon Erika, Bakkerij Milder, Tuincentrum De Pas, Leemreise, Eucalypta snoepgoed, Rebo Reclame, Slagerij Buurman, Nr. 19, en van Dam Tweewielers voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij.

Lijkt het je ook leuk om een keer te badmintonnen. Badminton Club Gendt heeft een jeugdafdeling op de dinsdagavond en de volwassenen spelen op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op één van onze speeldagen in sporthal Walburgen.

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven