Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Aanleveren voor rommelmarkt harmonie

Terug Vépé

Zondag 29 september houdt Harmonie St. Caecilia, voor de derde maal een grootse overdekte rommelmarkt in Providentia. Het doel is om geld in te zamelen voor de Gendtse muziekvereniging.

De organisatoren willen zoveel mogelijk artikelen te koop aanbieden. Denk hierbij aan goede, schone en verkoopbare spullen zoals boeken, LP’s, CD's, speelgoed, lampen, gereedschap, elektra, fietsendragers, koffers, huishoudelijke artikelen en curiosa. Uitsluitend schone, goed verkoopbare spullen kunnen ingeleverd worden. Dit ter beoordeling van de organisatoren van de rommelmarkt.

Elektrische apparaten zullen ter plaatse gecontroleerd worden of deze naar behoren werken. Kleding, matrassen en meubels zullen niet aangenomen worden.

Heeft u pas de zolder of schuur opgeruimd? Dan heeft u zeker spullen over die u niet meer gebruikt. Harmonie St. Caecilia Gendt wil deze spullen graag hebben om te verkopen.

Zaterdag 25 mei is er gelegenheid om goederen voor de rommelmarkt in te leveren. Van 10.00 tot 13.00 uur bent u van harte welkom op Kommerdijk 24 (voorheen opslag Nijmeegs Jopie) in Gendt.

We hopen op uw medewerking!

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven