Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Jubilate is actief

Terug Vépé

 
Gemengd Koor Jubilate verleent zondagmiddag 19 mei haar medewerking aan het High tea-concert van Meander in het protestantse kerkje in Bemmel. Dit dubbelconcert begint om 14.30 uur.
Een week later, op zondag 26 mei, kunt u genieten van Jubilate tijdens het koffieconcert in Gendt. Dit optreden begint om 12.00 uur in De Leemhof. De entree is gratis en ook het kopje koffie of thee wordt gratis aangeboden. Als verrassend intermezzo treedt een muziekgezelschap op onder leiding van Rogier Jurcka. Iedereen is welkom op dit leuke muzikale uitje op de vroege zondagmiddag.

Het volgende optreden lijkt nog ver weg, maar toch zijn Jubilate en dirigent Marcus de Haard al een beetje begonnen aan de voorbereidingen voor het kerstconcert op 21 december. De verwachtingen zijn hoog gespannen: een bijzonder mooi en toegankelijk kerstconcert met instrumentale begeleiding door blazers. "En... u kunt hieraan op projectbasis meewerken! Het is een geweldige ervaring om mee te werken aan een concert in het sfeervolle protestantse kerkje in Gendt. Misschien hebt u ooit gezongen of misschien wilt u wel eens ervaren hoe het is, om in een koor te zingen? U bent welkom op onze repetities op dinsdagavond in De Leemhof of stuurt u een mailtje voor eventuele nadere informatie. Graag uw reacties voor de zomervakantie, dan kunnen we daarna op volle sterkte aan de slag!"
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven