Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Sprookjesfestival Kasteel Doornenburg

Terug Vépé

 
Ook dit jaar doet Kasteel Doornenburg tijdens de Herfstvakantie mee met het Sprookjesfestival in Arnhem en omgeving. Een heel bijzondere actieve speurtocht voor kinderen van 4 t/m 8 jaar in het Kasteel.

Nu zijn we op het Kasteel wel wat gewend, maar dit jaar is het wel heel speciaal want ….
“In het verre oosten woonde eens een Prins die een enorme hekel aan water had. Maar wat een pech: in zijn land moest iedereen elke dag in bad. En nog erger: elke dag ook nog van die vreselijke parfums over je heen. De Prins wilde echt niet. Geen frisse vent dus, die Prins. Maar wat doe je nou als je verliefd wordt? “
Willen jullie weten hoe het afloopt met onze vieze Prins? Kom tijdens de herfstvakantie en als het kan in je mooiste kleren? En een beetje parfum op mag best! Gaan we samen speuren door Kasteel Doornenburg!

 
We zullen het Kasteel een extra schoonmaakbeurt geven, je weet maar nooit met zo’n Prins!
We beginnen met onze tochten op maandag 15 oktober en gaan door tot en met zondag 21 oktober (herfstvakantie). Er zijn per dag 2 tochten door het Kasteel: om half 1 en om half 3.
Deze bijzondere tocht door ons prachtig Kasteel duurt ongeveer 5 kwartier.

Entree € 6,- p.p. Reserveren noodzakelijk. Dit kan via het onlineformulier..

Wie zich heeft aangemeld krijgt per mail een bevestiging (ook als het vol is). Per gezin mogen er maximaal 2 volwassenen mee.
Wil je meer weten? Kijk even op de website van het Kasteel.
 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven