Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Kersenfeest:  GWV in samenwerking met  De Bataven

Terug Vépé

Kersenfeest 2014, organisatie De Bataven   

 

Tijdens het Kersenfeest op zaterdag 24 juni organiseert de Gendtse Winkeliers Vereniging in samenwerking met De Bataven van 12.00 tot 18.00 een spetterende middagprogramma voor het hele gezin. In de feesttent is er van 13.00 tot 14.00 muzikaal kindertheater verzorgt door Tijl Damen. Van 15.00 tot 17.00 is  er een combinatie van kinderdisco en dans verzorgt door Blijwin.

Tussen 12.00 en 18.00 zijn er voetbalactiviteiten op de Dorpstraat. Bij Dio Carla staat een mega voetbaldart waarop iedereen naar hartenlust kan schieten. Bij Wijnzinnig kunt u deelnemen aan een levend tafelvoetbalspel en is er een mini voetbalveld waar families het tegen elkaar kunnen opnemen. Voor de echte voetbal liefhebbers staat bij Leemreise een voetbal snelheidsmeter.  Alle activiteiten zijn onder begeleiding van spelers van De Bataven.

Tussen de voetbalactiviteiten is er een Food plein. Hier kunt u terecht voor een hapje, een drankje of een ijsje.

Om een aandenken mee naar huis te nemen van deze super gezellige middag kunt u, eventueel met snor of hoed uit de verkleeddoos, gratis foto’s laten maken in een speciaal oranje fotohokje. De foto’s kunt u direct meenemen. Deze LED photobooth staat bij Express Wear.

Ook dit jaar is er een bescheiden braderie. Deze loopt van Cafetaria Flintrop richting de rotonde en van Dio Carla richting De Klok. Net als elk jaar wordt ook hier door artiesten lopend muziek gemaakt.

 
 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven