Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 

Gevarieerd repertoire bij dameskoor Just do It

Terug Vépé

 

Wist u hoe prettig het is om in een gemotiveerd, enthousiast dameskoor te zingen? Aarzel niet en voeg de daad bij het woord bij “Just do it” kan iedereen het leren.
Hoewel plezier in het zingen voorop staat, willen we ook goed voor de dag komen en vooruitgang boeken voor optredens! Tijdens de repetities wordt er serieus gezongen en geoefend. Onze insteek is: Iedereen kan zingen of kan het leren. De repetities zijn op de woensdagavond in IKC de Vonkenmorgen.

Ons repertoire bestaat uit pop, rock, folksongs maar ook klassieke nummers, o.a. ABBA, Bon Jovi, John Lennon, Paul McCartney, Adèle, Oceaan van Racoon.
We zingen 2-, 3- en zelfs 4-stemmige nummers. Hierbij worden we op de piano virtuoos begeleid door onze jonge pianist Jochem Macaré.

Het dameskoor (leeftijdsopbouw tussen 35 en 70 jaar) bestaat ruim 20 jaar en wordt sinds kort geleid door onze nieuwe enthousiaste dirigente, Debby Saft. Het aantal leden schommelt tussen 20 en 24 en komen uit Gendt en omgeving.
Iedereen is welkom bij ons koor maar we zijn vooral speciaal op zoek naar alten en sopranen.
Onder de koorleden heerst een gezellige sfeer en er is respect voor elkaar. We  openen het seizoen altijd met een activiteit. Ieder lid draagt een steentje bij en heeft een taak binnen het koor.

Interesse? Neem contact op met Agnes Janssen voor het vrijblijvend bijwonen van een repetitie. 0481-424926 of 06-13441112. 


 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven