Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Lingewaard Doet verlichte optocht

Terug Vépé

 
Zondagavond 3 maart 2019 vind de 18e editie van de Verlichte Optocht in Gendt plaats. Een optocht die steeds drukker bezocht wordt en ieder jaar groeit. Daar zijn we trots op!

De veiligheidsvoorschriften rondom evenementen als een Verlichte Optocht worden steeds strenger. Om de veiligheid van toeschouwers en deelnemers te kunnen garanderen is een goede communicatie met de verkeersregelaars erg belangrijk. Hiervoor moeten we portofoons huren en een zendmast laten plaatsen om een goede communicatie met de verkeersregelaars mogelijk te maken.
Om de verkeersregelaars ook zelf een veilig gevoel te geven in het donker en veilig hun werk te kunnen laten doen moeten we lichtstokken en nieuwe verkeersregelaarshesjes aanschaffen.

5 en 6 februari worden er in Gendt weer Lingewaard Doet-cheques t.w.v. € 7,50 uitgegeven door de gemeente Lingewaard. Deze vind je in de brievenbus en kun je doneren aan één van de initiatieven die staan vermeld op deze website.

Wilt u ons helpen om de veiligheid van toeschouwers, deelnemers, vrijwilligers en verkeersregelaars te kunnen blijven garanderen, nu en in de toekomst, doneer uw cheque dan aan het initiatief Verlichte optocht Gendt.
Deze week ontvangt u van optochtcommissie de Carrousel ook een envelop in uw brievenbus waarmee u de Lingewaard Doet cheque kunt deponeren in de bus bij Schoenmakerij Nico Jansen.
We willen de cheque ook bij u op komen halen als u de Verlichte Optocht wilt ondersteunen, bel dan naar 06-12019921 of 06-46002670.
U kunt ook een mail sturen

Bedankt voor uw steun namens optochtcommissie de Carrousel.

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven