Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Oproep hulp bij kinderspelen

Terug Vépé

 
Vorig jaar hadden we een mooi feest voor kinderen en volwassen op Koningsdag 2017. Het marktplein was gevuld met kraampjes en genoeg mensen voor de koop en de verkoop. En achteraan op het plein was er gezelligheid met muziek en een hapje en een drankje.

Voor de kinderen waren er weer Kinderspelen, een fancy fair was georganiseerd. Er waren spelletjes die kinderen konden doen voor 0,20 eurocent, waarbij ze een stempel kregen. En met elk benodigd aantal stempels konden ze een leuk speelgoed, attentie of snoepje uitzoeken.
Vanuit veel mensen en organisatie kwamen positieve geluiden voor deze opzet, vandaar dat wij als Oranjestichting Gendt hem nogmaals voor herhaling vatbaar vonden.
 

Dus ook dit jaar een fancy fair, met andere spelletjes en andere leuke prijsjes, en voor een hapje en een drankje word weer gezorgd. Maar om dit te laten slagen zoeken wij nog enthousiaste mensen, die ons willen helpen met de kinderspelen op Koningsdag van 11.00-16.00 uur.

Ben jij die vrijwilliger die Gendt een warm hart toedraagt, en ons graag zou willen helpen, als is het maar voor 2 uurtjes, laat het ons dan weten. Er zijn nu veelal mensen die ons willen helpen van 11.00-13.30 of 13.30-16.00 uur zodat iedereen ook zelf nog kan genieten van deze feestelijke dag. Wij verzorgen eten en drinken, en een lunch/warme hap als je langere tijd helpt.
Dus papa’s mama’s, opa’s en oma’s of leerlingen van groep 8 of beginners van het voortgezet onderwijs, kom ons helpen op deze leuke dag.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven