Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 

Paasvuur Gendt, ontzettend bedankt

Terug Vépé

 
Dank aan alle bezoekers die in zulke grote getale naar het paasvuur zijn gekomen. Al die vrijwilligers die met ons samen de handen uit de mouwen hebben gestoken gedurende het hele weekend. Dank aan de lokale overheid, ondernemers, scholen, EHBO en verenigingen die ons zo geweldig gesteund hebben met hun materiaal en hun diensten.

Dank aan de mensen die impulsief belangeloos doneerden, drone beelden maakten en deze belangeloos ter beschikking hebben gesteld. Alle kinderen die op school hard gewerkt hebben om spandoeken en lampions te maken, en wellicht hun bed tijd flink op hebben gerekt om deel te kunnen nemen. Jullie zijn kanjers!
Dat Gendt een bijzonder dorp in een bijzondere gemeente is, was ons wel duidelijk. Het paasvuur van 2018 heeft dat nog maar weer eens een keer bevestigd.
Wij hopen dat wij volgend jaar wederom het voorrecht hebben met jullie allemaal er opnieuw een mooi volksfeest van te maken.

Voel je je geroepen om een actieve rol te vervullen met het paasvuur? Dat kan! Ben je ouder dan 18 jaar fysiek fit, meld je dan aan via mail

Met Gendtse groet,

Right Direction Music
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven