Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Doek open voor Toon in Providentia 

Terug Vépé

Het Cultureel Podium Gendt (CPG) houdt op zaterdag 19 januari haar eerste theateravond in Providentia. De kaartverkoop komt op stoom, maar er zijn nog kaarten beschikbaar.

De sfeervolle theaterzaal van Providentia roept bij veel generaties nostalgische herinneringen op. Met vereende krachten is het weer in originele staat hersteld. Een uitdaging voor het CPG om de organisatie op zich te nemen van een mooie theater voorstelling. En zoals het hoort bij een theaterbezoek, compleet met een gezellige nazit in de foyer. Providentia zorgt voor een hapje.

De theateravond staat in het teken van de Limburgse entertainer Toon Hermans, bekend van conferences en mooie liedjes. Dit alles staat centraal onder begeleiding van een professionele band.

Wij hopen u te ontmoeten en te verwelkomen in onze fantastische theaterzaal en hopelijk kunnen wij u verrassen. Kaarten kosten 15,00 euro per persoon (incl. een kop koffie of thee).
Kaarten verkrijgbaar bij Providentia en de Read shop Viergever, Gendt, bij Spar Witjes en het Ontmoetingscentrum Doornenburg en in Bemmel bij boekhandel De Toren van Bemmel. 

Toon. Zaterdag 19 januari, aanvang 20.00 uur

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven