Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Gendt Vooruit

Terug Vépé

Het integraal Gendts Ontwikkelplan (iGOP) is ingesteld om ideeën voor Gendt in al zijn breedheid bespreekbaar en uitvoerbaar te maken.  Er is een naam bedacht en de eerste stappen zijn gezet.  Doel van de werkgroep is het verder ontwikkelen van de eigen leefomgeving van alle inwoners. De startbijeenkomst is op maandag 18 februari in Providentia, aanvang 19.00 uur.

Wij willen met ’Gendt Vooruit’ en ‘Samen op weg naar 2030!’ aangeven dat Gendt vooruit wil. Niet alleen terugkijken naar wat geweest is maar vooruit. Kijken naar de toekomst zonder de Gendtse geschiedenis te vergeten. Nu komt het op alle Gendtenaren aan om de volgende stappen te zetten. Op jullie dus!

Iedereen

Iedereen, van de Polder tot aan Flieren, van de Raalt tot aan de Gildestraat, van industrieterrein tot aan Hulhuizen, in welke hoek van Gendt je ook woont, je wordt beleefd doch dringend verzocht op 18 februari aanwezig te zijn in Providentia.

De startbijeenkomst begint om 19:00 uur met koffie en thee. Het is dé kans voor iedereen om jullie eigen ideeën in te brengen. Laat deze avond niet aan je voorbijgaan.
 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven