Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Dorpsdagboek zwembad

Terug Vťpť

 
 
 

Beste inwoners van Gendt,

Wij zijn Rayen Thijssen, Joost Janssen en Nick Veldkamp en wij studeren Sport, Gezondheid en Management aan de HAN te Nijmegen.

Met het onderzoek naar zwembad Walburgen hebben we een eerste ronde gehad en daaruit zijn leuke ideeŽn voortgekomen. We hebben de dagboeken tussentijds geanalyseerd nadat velen van jullie een bijdrage hebben geleverd. Er zijn heel veel goede en leuke ideeŽn beschreven, getekend of in een collage geplakt.
De meest voorkomende ideeŽn hebben betrekking op: speeltoestellen, een horecagelegenheid, een gezellig terras, schaduwplekken, parasols, ligbedden en het probleem van de ganzenpoep. Goed om te zien dat iedereen zijn best doet om het Natuurbad Walburgen nieuw leven in te blazen, daarvoor onze dank.
Inmiddels is onze provincie ook op de hoogte gesteld van de plannen en ze hebben een subsidie beschikbaar gesteld voor het onderzoek en realiseren van zaken , welke betrekking hebben op het ontwikkelen van Walburgen; Hulde!!!

We willen graag een 2e ronde houden met de dorpsdagboeken voor de mensen die het dagboek nog niet ingevuld hebben.
Bent u nog in het bezit van een dagboek geef dit dan af bij Willy Evers of stuur dan een berichtje naar het volgende telefoonnummer: 06-11868214 Dit nummer staat ook in de handleiding van het dagboek.
De dorpsdagboeken zullen weer uitgedeeld worden, zodat u ze kunt aanvullen!

Op naar nog meer goede ideeŽn!!!

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven