Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Regio-IT voor opschonen van je computer of laptop Terug naar Vépé
   
0481 42 15 10
 
 
 

 

 

Eric Driessen

 

Het gebeurt geleidelijk, ongemerkt en bijna stiekem. Totdat het moment is bereikt om te ergeren aan je trage computer of laptop, zegt Eric Driessen van Regio-IT.  Je digitale vriend vervangen kan volgens Eric altijd nog, want een goed alternatief is een deskundige opschoonbeurt. Hiervoor heeft Regio-It een aantrekkelijke actie in de aanbieding.

Eric Driessen ziet in de praktijk dat computers onnodig traag werken en prestaties afnemen. “Mensen vergeten soms dat het noodzakelijk is om je computer een periodieke onderhoudsbeurt te geven. Net zoals we dat met de auto doen.”

Naar schatting worden 90% van alle problemen veroorzaakt door of slecht onderhoud.  Computers worden via websites en mails aangevallen door digitale indringers.   Driessen noemt  malware als de grootste  boosdoener. Zonder te diep op de ingewikkelde materie in te gaan,  wordt  onder malware verstaan de verzamelnaam van alle software die gemaakt is met kwaadwillende doeleinden en bij onbeveiligde computers  zichzelf op de harde schijf installeert.

Bij een onderhoudsbeurt worden ook alle malware en virussen van de computer verwijderd. “Je computer wordt weer veilig en snel, zegt Eric Driessen van Regio-IT.