Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Aanbieding: Overstappen op Window 10 Terug naar Vépé
   
0481 42 15 10
 
 
 

 

 

Links oud rechts nieuw en veel sneller

 

Microsoft is gestopt met ondersteuning voor Windows 7. Er worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc geleverd. Geen probleem als je de PC of laptop gebruikt voor spelletjes of tekstverwerking. Het ligt anders als je internet opgaat voor bijvoorbeeld betalingsverkeer, zo waarschuwt Regio-IT. De kans dat ‘indringers ’ bij je digitale vriend op bezoek komen is niet uit te sluiten. Met alle nare gevolgen van dien.

Microsoft raadt gebruikers van Windows 7 dan ook aan om over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

GuG wil geen onrustoker zijn. Nu het geruststellende bericht. Regio-IT heeft een aanbieding om tegen een sterk concurrerende prijs over te stappen van Windows 7 of 8 naar Windows 10. Inclusief om de harde schijf te vervangen door een SSD, als moderne opvolger van de harde schijf.

Een SSD (solid state drive) heeft tal van voordelen op de ‘ouderwetse’ harde schijf. Het heeft een veel hogere snelheid, een lager energieverbruik en een volledig stille werking. Als je eenmaal op een computer met een SSD hebt gewerkt, wil je niet meer terug.

 De totaalprijs van het pakket is 149 euro, inclusief Windows 10, kopiëren van bestanden en montage van SSD met een geheugen van 240 GB. Ruim voldoende voor particulier gebruik.  Meer wensen zijn altijd in te vullen. Voor vragen staat Regio-IT  je bij een kop koffie graag te woord.

 
 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement