Naar de website IKC de Vonkenmorgen

 
   
   
Kinderopvang
 
Peuterspeelzaal
 
Basisschool
 
 
 
Foto's Sjaak Veldkamp
Koning Kramp

Rekenen en taal zit stevig verankerd in het basisonderwijs. Maar ook cultuur opsnuiven is voor IKC de Vonkenmorgen erg belangrijk. Daarom de klas uit en op naar theaterzaal Providentia voor een heuse kindervorstelling. Koning Kramp door Dansschool impro vi.

De dansschool uit Nijmegen verzorgt schoolvoorstellingen en verschillende dansworkshops De activiteiten worden afgestemd op de verschillende groepen. De docenten, dansers en spelers van impro vi zijn allen professioneel opgeleid en ervaren in het werken met kinderen.

En de kinderen hebben zichtbaar genoten. Het verhaal gaat over Koning Kramp. Hij komt al 100 jaar zijn bed niet uit, omdat hij bang is. Bang voor de grote boze wereld. Wanneer de koning droomt durft hij echter alles. Als ridder vecht hij met zijn paarden en als piraat trotseert hij woeste zeeŽn. Hij wordt zelfs verliefd! Dit geeft hem uiteindelijk de moed om uit zijn bed te komen. Al moeten de kinderen hem nog wel een handje helpen. De pop van de Koning zal Koning Kramp uiteindelijk samen met de kinderen uit zijn bed helpen zingen. Uiteindelijk kwam het helemaal goed. Dansend namen de koning en de prinses afscheid van de groepen 3, 4 en 5.

De groepen 1 en 2 waren bij de vorige halfuur durende voorstelling geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
ee