Nieuw lid: cafetaria Gendt

 
Winkeliers Vereniging
Gendt
   
   
Contact
   
Sociale media
   
Onze leden
   
Bedia Yilmaz (midden) "Wij zijn een familiebedrijf  voor een toekomst in Gendt."
 

Ook Cafetaria Gendt is lid van Winkeliers Vereniging Gendt. Een familiebedrijf, zegt Bedia Yilmaz met trots. Samen met haar man Tugay hebben ze de cafetaria overgenomen en een nieuw elan gegeven. In het familiebedrijf werken zoon Muhammet  Anil Yilmaz, zijn broer Öner Yilmaz en zijn oom Ercan Gürlekoglu, de meest ervaren pizzabakker.

Nu ze ruim een jaar de kat uit de boom hebben gekeken, werd het tijd om zich aan te sluiten bij WVG. Het gezin Yilmaz woont in Nijmegen. Bedio moet erkennen dat ze nog nooit van Gendt had gehoord. Bemmel wel, maar dieper  de Betuwe in was voor de Turks-Nederlandse familie onbekend terrein.

Ze hebben nu zo’n beetje alle Gendtse evenementen meegemaakt. Voor Bedia Yilmaz kan het niet meer stuk: “Gendt is een heerlijk dorp met gemoedelijke mensen.” Tijdens ons gesprek gaat de rest van de familie  onverdroten door om klanten te helpen. Ercan Gürlekoglu schuift  verschillende pizza’s in de oven. Een pizza Hawaï is hem niet vreemd, maar een Turkse pizza moet je zeker eens geproefd hebben, zo geeft hij het advies.

Eigenaar Tugay Yilmaz
Oom Ercan Gürlekoglu
Broer Öner Yilmaz
 
 
Dichtbij parkeren
 
 
 

 

 

Winkels om de hoek
 

 

 

 
 
Winkelen & Genieten
in eigen dorp