Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Voor Anouk Holland (woensdag 10 januari) Terug Vépé
   
GuG maakt soms een diepe buiging naar een persoon in Gendt die zich bijzonder heeft gemaakt, om, wat voor een reden dan ook.
Bloemsierkunst de Gent gaat nog een stap verder. Elke maand wordt zo’n persoon door het Gentteam uitgenodigd om een bloemetje in ontvangst te nemen
Vriend van GuG
Wij zijn ook lid

  Foto bestellen?

Voor velen is Kerstmis het ultieme decemberfeest. Gezellig samenzijn met familie en vrienden en  lekker eten. GuG bracht eerste Kerstdag een bezoek aan Zorgcentrum St. Jozef. Er zijn daar altijd mensen die ook op feestdagen moeten werken. Een diepe buiging voor al deze mensen.
Ook naar Anouk Holland. Zij heeft  sinds een jaar een bijbaan in de bediening van restaurant Hof van Breunissen.  En alsof ze er al jaren werkt. Anouk sprak de bewoners bij naam liefdevol aan.
Met mensen omgaan vindt ze leuk, maar een loopbaan in de zorg is er niet bij, zegt ze met een lach. Haar toekomst ligt in het onderwijs.

Dat ze eerste Kerstdag in het restaurant heeft gewerkt vindt ze niet bijzonder. “Ach, iemand moet het toch doen?”

De Gent

Fijn dat Bloemsierkunst de Gent de buiging alweer heeft beloond met een prachtig boeket. Januari maak GuG weer een diepe buiging. Mensen als Anouk máken onze durpse samenleving waardevol.

Suggestie? Graag, stuur een mail.

 

Met een bos bloemen van de Gent word je pas écht verwend!

 
 

Archief