Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Voor Mirjam Joosten  (dinsdag 4 april) Terug Vépé
   
GuG maakt soms een diepe buiging naar een persoon in Gendt die zich bijzonder heeft gemaakt, om, wat voor een reden dan ook.
Bloemsierkunst de Gent gaat nog een stap verder. Elke maand wordt zo’n persoon door het Gentteam uitgenodigd om een bloemetje in ontvangst te nemen
Vriend van GuG
Wij zijn ook lid

  Foto bestellen?

Mirjam Joosten staat niet graag op de voorgrond Toch heeft ze de stap gezet om een bos bloemen in ontvangst te nemen in de reeks  ’Een diepe buiging’. Een gezamenlijke actie van  GuG en Bloemsierkunst de Gent.

GuG maakt soms een diepe buiging naar een persoon uut ons durp die zich bijzonder heeft gemaakt, om wat voor een reden dan ook. Maar zó bijzonder, dat een diepe buiging op zijn minst op zijn plaats is.

Juf Mirjam van De Vonkenmorgen is al zes jaar met pensioen, maar nog steeds organiseert ze de jaarlijkse stage voor kinderen van groep 4  bij Albert Heijn ien ons durp. Dit jaar werd ook De Tichelaar er bij betrokken. De stage is voor de twintigste keer gehouden. 

De volgende bos bloemen wordt begin mei uitgereikt. Mocht GuG deze maand vaker een buiging doen, dan wordt de keuze door GuG bepaald.

 

Met een bos bloemen van de Gent word je pas écht verwend!

 
 

Archief