Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Voor Astrid van Loy, Darja Bosman en Babs Wannet  Terug Vépé
   
GuG maakt soms een diepe buiging naar een persoon in Gendt die zich bijzonder heeft gemaakt, om, wat voor een reden dan ook.
Bloemsierkunst de Gent gaat nog een stap verder. Elke maand wordt zo’n persoon door het Gentteam uitgenodigd om een bloemetje in ontvangst te nemen
Vriend van GuG
Wij zijn ook lid

  Foto bestellen?
GuG heeft in april drie keer een diepe buiging gedaan. Naar moeders van kinderen van de basisscholen die altijd klaar staan voor extra activiteiten, naar jongerenkoor Remember voor hun inzet voor behoud van het traditionele Paasvuur en een diepe buiging naar Astrid van Loy, Darja Bosman en Babs Wannet die niet aan de kantlijn hebben gezeurd dat er ien ons durp tijdens Koningsdag niks te doen is.
Zij hebben de mouwen spontaan opgestroopt om te proberen de kinderspelen te redden. Dit jaar was het een succes. Volgend jaar gaan ze zeker door.

Deze maand geen loting. GuG heeft een veto uitgesproken en gekozen voor de kinderspelen. Yvonne en Vera van Bloemsierkunst de Gent waren bereid om dit keer drie mooie bossen beschikbaar te stellen. Een buiging naar De Gent.

 
   

Met een bos bloemen van de Gent word je pas écht verwend!