Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Voor Leo Doeleman  (donderdag 6 juli) Terug Vépé
   
GuG maakt soms een diepe buiging naar een persoon in Gendt die zich bijzonder heeft gemaakt, om, wat voor een reden dan ook.
Bloemsierkunst de Gent gaat nog een stap verder. Elke maand wordt zo’n persoon door het Gentteam uitgenodigd om een bloemetje in ontvangst te nemen
Vriend van GuG
Wij zijn ook lid

  Foto bestellen?

Vorige maand heeft GuG twee keer een diepe buiging gemaakt. Naar Sjaak van de Sant als kindervriend bij schutterij Sebastianus en Leo Doeleman als verkeersregelaar bij de Gendtse triatlon.

De buiging naar Leo was achteraf nog dieper. Leo staat symbool voor alle verkeersregelaars die bij evenementen voor nop op straat staan. En ze zijn tegenwoordig bikkelhard nodig. Geen verkeersregelaar, geen vergunning zegt een strenge gemeente.

Bij de overhandig van alweer een mooie bos bloemen van de Gent, benadrukt Leo met klem dat hij maar een onderdeel is van de vele vrijwilligers, inclusief bestuur, die graag meewerken om de triatlon elk jaar weer mogelijk maken.

 Ruim twintig jaar staat Leo Doeleman voor de triatlon op straat. En altied met Tonnie de Jong. En altied op het eigeste kruusspunt Nimwèègsestraot, Kruusstraot, Galgedaol en Kommediek. Omdat het daar zo lekker druk is, zo legt Leo uit.

   

Met een bos bloemen van de Gent word je pas écht verwend!