Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Orde van de Sprauwejagers vur onze iesclub    (zondag 3 maart) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
 
 
 

De Gendtse babes?

Elk jaar doemen de krantenkopen weer op. De kans op schaatsen is klein. Volgende week kans op schaatsen. Schaatsen kunnen uit het vet.

Maar helaas, pessimisten denken al dat klimaatverandering een einde heeft gebracht aan het schaatsen op natuurijs.

De optimisten niet. Zoals onze minse van IJsclub Nooitgedacht Gendt. Zelfs ien de zommer zien ze vur de iesbaon ien de weer.

Reden voor het Sprauwejagers Gilde om hun Orde van de Sprauwejagers toe te kennen aan het bestuur van IJSclub Nooitgedacht.


Iesklaor

Veurzitter Guus Sommerdiek zei dat het Gilde het bestuur in het ‘zonnetje’ wilde zetten. Minse die op deze dag wellicht liever iespegels aon de oogwimpers hadden zien hangen. Ze krijgen de onderscheiding voor alle activiteiten die zij verrichten om de ijsbaan elke jaar iesklaor te maken. “Voor het bestuur zal het menig jaar teleurstellend zijn als er dan toch niet geschaatst kan worden. Voor elke schaatsliefhebber is dat een tegenvallen, maar zeker voor het bestuur ” De kanovijver ziet er elk jaar perfect uit, zei Guus, “En laten we hopen dat er de komende jaren ondanks de klimaatverandering toch een keer geschaatst kan worden.”

Binnen in het warme Providentia werd het bestuur  door de Sprauwejagers nog eens ‘hartverwarmend’ toegezongen met een speciaal geschreven lied

 

 

 

 

 

Knap gemak dur Sprauwejager Theo Joosten

 

 

 
 

Naar het archief