Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Jarige WijnZinnig Gendt zegt bedankt

Terug Vépé

10 jaar geleden opende Guido Lenting officieel de deuren van WijnZinnig Gendt. Een grote sprong in het onbekende qua ondernemerschap, maar het goede gevoel en vertrouwen was er vanaf het begin. De afgelopen 10 jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak met ruime keuze aan diverse dranken. Van wijnen, whisky, likeuren en jenevers tot speciaalbieren, grappa en gin. Voor ieder wat wils.

Als grote dank voor het vertrouwen van (onder andere) de Gendtse inwoners, ondernemers en verenigingen heeft Guido besloten om een AED beschikbaar te stellen die 24/7 bereikbaar is aan de gevel van WijnZinnig Gendt. Op deze manier geeft Guido aan veel waarde te hechten aan het maatschappelijk ondernemen. We zijn er tenslotte om elkaar te helpen.

Een AED (Automatische Externe Difibrillator) is een draagbaar apparaat dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Indien de hartstilstand het gevolg is van bepaalde levensbedreigende ritmestoornissen kan een elektrische schok van een AED het gestoorde hartritme doen stoppen.

De AED is opgehangen en geďnstalleerd door Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe. Op hun  website vindt u een overzicht van alle toegankelijke AED’s bij u in de buurt. Guido heeft zich tevens direct aangemeld als burgerhulpverlener.

 

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement