Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Gendt krijgt een pumptrack

Terug Vp

 

Lev Janssen heeft het initiatief genomen om een pumptrack in Gendt te creren. Samen met Team pumptrack en de gemeente Lingewaard zijn we bezig om deze zomer de pumptrack te realiseren. Een pumptrack is een geasfalteerde baan met bochten waar kinderen op kunnen. Deze baan is geschikt voor crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, skates, rolstoelen en skateboards. Dus eigenlijk voor alle fiets- en skatesporten. De pumptrack zorgt voor beweging. Het is een gezonde activiteit voor kinderen. De nieuwe speelvoorziening wordt aangelegd tussen de voetbalvelden en de Kanovijver in Gendt.

De pumptrack is mede mogelijk gemaakt door kinderen uit de gemeente Lingewaard, Platform Gendt, Hans Geveling van de Albert Heijn winkels in Lingewaard, Lingewaard Doet, Vlinderfonds, Gerrit Jeurissenfonds, de Eigen Gerfde, Platform Molenwijk-Dries, PlayMoGym, Lingewaards Sport Akkoord, Shop Huisman en de statiegeldactie van Albert Heijn Gendt.

 

 

 

 

 

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2021

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement